MiP spol. s r.o.

5.0
★★★★★
★★★★★
(1)
Riegrova 29, 572 01 Polička Bezdlužná Ověřená firma

Jsme stavební firma. Specializujeme se na zemní práce, zemní a střešní povlakové izolace, montáže sendvičových konstrukcí a jádrové vrtání. Provádíme rekonstrukce a realizace objektů v potravinářském průmyslu, realizace plochých střech, hydroizolace balkonů a mnoho dalších činností.

Recenze

5.0
★★★★★
★★★★★
1 Firmy.cz recenzí
48172511 ARES
DIČ CZ48172511
Vznik 1993
Telefony 461 724 240
  • stavební firmy, stavební práce, zednické práce, stavební firma mip, Mip Polička, izolace, zateplování, hydroizolace, drcení suti, jádrové vrtání, rekonstrukce, zemní práce, zemní a střešní povlakové izolace, montáže sendvičových konstrukcí, jádrové vrtání, realizace objektů v potravinářském průmyslu, realizace plochých střech, hydroizolace balkonů, hydroizolace teras, hydroizolace střešních zahrad, izolace zahradních bazénů, izolace venkovních rybníků
  • Nabízíme vám zednické práce a práce ostatních řemesel v novostavbách, případně při rekonstrukcích stávajících objektů. Provádíme i jádrové vrtání do zdiva nebo betonu o průměru od 50 do 250 mm, používané pro osazování instalačních vedení do stávajících konstrukcí.

    V oblasti střech provádíme střechy ploché i sedlové, hydroizolace balkonů, teras a střešních zahrad, izolace zahradních bazénů a venkovních rybníků, klempířské, pokrývačské a tesařské práce.

    V oblasti fóliových izolací používáme švýcarský systém Sarnafil a Monarplan, který vlastnostmi fólií a kvalitou doplňkových komponentů patří k nejlepším systémům v Evropě. Po důkladném proškolení pracovníků na sváření fólií a používání doplňků získala naše firma na tento systém regionální exkluzivitu.

    Dále provádíme montáže sendvičových konstrukcí, zejména polyuretanových panelů, které se dnes hojně využívají při stavbách nových průmyslových objektů.