UNIT s.r.o.

5.0
★★★★★
★★★★★
(3)
Teplého 1398, 530 02 Pardubice Bezdlužná

Jsme centrum technického vzdělávání. Nabízíme vám širokou škálu kurzů, školení a seminářů v oblastech jako je elektro, plyn a tlak, radiační ochrana, broadcasting, legislativa a právo, BOZP, požární ochrana a v mnoha dalších. Nabízíme i technická školení pro firmy na míru.

Recenze

5.0
★★★★★
★★★★★
3 Facebook recenzí
47451432 ARES
DIČ CZ47451432
Vznik 1992
Telefony 466 303 032
Sociální sítě facebook.com
Blanka Tomíšková (jednatel)
David Tomíška (jednatel)
  • centrum technického vzdělávání, technické vzdělávání, kurzy, školení, semináře, technické kurzy, technická školení, technická zákonná školení, BOZP, školení BOZP, školení požární ochrana, školení manipulační vozíky, školení zdvihací zařízení, technické semináře, technická školení pro firmy na míru, revizní technik elektro, školení revizní technik, kurz č.50/1978 sb., revizní technik plyn, informační systém elektro, technické normy, literatura elektro, školení elektro, školení plyn, školení radiační ochrana, školení broadcasting, vzdělávání pracovníků ve veřejné správě, školení na míru
  • Školíme a vzděláváme pracovníky v technických a zákonných profesích. 

    Naši profesionální lektoři vám pomohou bez problému zvládnout kurzy a zákonná technická školení k výkonu vaší profese, případně získat rozšiřující certifikáty a osvědčení.

    Máme potřebnou akreditaci Ministerstva vnitra ČR pro vzdělávání pracovníků ve veřejné správě podle zákona č. 312/2002 Sb.

    Kontaktujte nás. Na trhu působíme přes 30 let