Studnařství - Pardubice

Lány 15, 537 01 Lány Ověřená firma

Provádíme vrtané studny na klíč. Zajistíme vše od vyhledání pramene až po realizaci studny. Mezi naše další služby patří geologické a hydrogeologické průzkumy, geologické a hydrogeologické vrty i vrty pro zakládání rodinných domů.

73669962 ARES
Vznik 2005
Mobily 775 094 804
  • studnařství, studnařské práce, studny, vrtané studny, vrtané studny na klíč, studny na klíč, vyhledávání vodního pramene, vrtání nových studní, vyhloubení šachty, vyhloubení přípojky, osazení skruží, osazení potrubí, prohlubování stávajících studní, projektová dokumentace, geologické vrtné práce, vrty pro zakládání rodinných domů, geologické průzkumy, hydrogeologické průzkumy, zavlažovací systémy, zavlažování zahrad, zavlažování, geologické vrty, hydrogeologické vrty, vrty pro zakládání rodinných domů
  • Jsme profesionální studnařství. Naší specializací jsou vrtané studny na klíč. Kompletně vám zrealizujeme studnu včetně zajištění veškeré dokumentace. 

    Provádíme vyhledání vodního pramene, vrtání nových studní, vyhloubení šachty a přípojky, osazení skruží a potrubí, prohlubování stávajících studní a projektovou dokumentaci. 

    Neváhejte a využijte naše profesionální služby. Vrtáme od průměru 150 do 254 mm.