ELPLAST Hradec Králové a.s.

4.2
★★★★★
★★★★★
(12)
Dobřenice 198, 503 25 Dobřenice Bezdlužná Ověřená firma

Zabýváme se velkoobchodním prodejem plastových rozvaděčů NN a zařízení určených k čištění odpadních vod. V oblasti elektro vám nabízíme elektroměrové rozvaděče a pojistkové skříně. V oblasti našeho aquaprogramu vám nabízíme vodoměrné šachty, septiky, nádrže na dešťovou vodu a mnoho dalšího.

Recenze

4.2
★★★★★
★★★★★
12 Google recenzí
25268881 ARES
DIČ CZ25268881
Vznik 1997
Mobily 733 758 906
Sociální sítě facebook.com
Jiří Novák (místopředseda představenstva)
  • ELPLAST Hradec Králové, kontakt, elektroměrové rozvaděče, přípojkové skříně, plastové rozvaděče, plastové rozvaděče NN, elektroměrové rozvaděče do 80A, elektroměrové rozvaděče nad 80A, pojistkové skříně, plynoměrové skříně HUP, rozpojovací jistící skříně, rozvaděče veřejného osvětlení RVO, stavební rozvaděče, zásuvkové rozvaděče, skříně s přepěťovou ochranou, ELPLAST TRUTNOV, nádrže válcové k obetonování, nádrže hranaté samonosné, nádrže válcové samonosné, nádrže hranaté k obetonování, plastové květináče na míru, čerpací stanice do gravitační kanalizace, čerpací stanice do tlakové kanalizace, čov pro chaty, septik k obetonování, čov pro rodinné domy, septik samonosný, septiky, nádrže na dešťovou vodu, jímky, vodoměrné šachty, zahradní a balkonové květináče, zahradní a balkonové truhlíky, nádrže, čov, čističky odpadních vod, čistírny odpadních vod, revize elektrických instalací, revize zařízení NN, revize elektrických spotřebičů, revize ručního nářadí
  • V ELPLAST Hradec Králové a.s. se více než 20 let zabýváme distribucí plastových rozvaděčů NN. Nabízíme vám atypické rozvaděče, prázdné rozvaděčové skříně a rámečky. Provádíme revize elektrických instalací a zařízení NN, revize elektrických spotřebičů a ručního nářadí a výrobu rozvaděčů na zakázku.

    Dále se zabýváme výrobou zařízení určených k čištění odpadních vod. Nabízíme vám nádrže včetně nádrží na dešťovou vodu, jímky, septiky, biologické filtry, šachty, odlučovače tuků, čistírny odpadních vod, zahradní jezírka, bazény a mnoho dalšího.