DUHOVÁ PLANETA, s.r.o.

Nabízíme vám potřeby pro kreativní tvorbu. U nás zakoupíte barevné kartony a papíry, formy na sádry a mýdlo, barvy na textil, dřevěné výřezy, vlasce, potřeby na výrobu svíček, obálky a přání a široký sortiment galanterie a bižuterie. Prodáváme také jarní dekorace, zimní dekorace, svatební dekorace a mnoho dalšího.

25995855 ARES
DIČ CZ25995855
Vznik 2003
Telefony 494 322 321
Sociální sítě facebook.com
  • potřeby pro kreativní tvoření, výtvarné potřeby, umělecké potřeby, dekorační materiál, bižuterie, galanterie, dřevěné výřezy, výroba svíček, potřeby na výrobu svíček, obalový materiál, kancelářské potřeby, školní potřeby, svatební dekorace, barvy na textil, barvy na kameny, barvy na porcelán, Cernit, barevné papíry, barevné kartony, polystyrénové koule, zvonky a další výlisky, dopisní obálky, obálky a přání, přání, hedvábné papíry, speciální papíry, krystalické vosky na svíčky, lepidla, lýko, sisal, dřevitá vlna, vatovky, samolepicí etikety, moosgummi, plastové oči, juta, stuhy, scrapbooking, formy na sádry, formy na mýdlo, polystyrenové tvary, polystyrenové výlisky, potisk stuh, aranžérské vlasce, technické vlasce, jarní dekorace, zimní dekorace
  • Provozujeme internetový obchod s potřebami pro kreativní tvoření. Nabízíme vám široký sortiment výtvarných potřeb, dekoračního materiálu, bižuterie, galanterie, dřevěných výřezů a potřeb na výrobu svíček.

    Prodáváme také potřeby pro výrobu svatebních dekorací, obalový materiál i kancelářské a školní potřeby. 

    Součástí našeho sortimentu jsou potřeby pro výrobu dekorací na velikonoce, halloween, vánoce atd.