Fipack s.r.o.

Jsme specialisté na ekologickou fixaci zboží na paletách. Nabízíme vám produkty k fixaci zboží, díky kterým budete 100% ekologičtí. Mezi naše produkty patří protiskluzový nástřik, protiskluzové proložky, PE pytle s protiskluzovou úpravou a další.

27470504 ARES
DIČ CZ27470504
Vznik 2005
Telefony 464 600 561
Mobily 776 610 915
Ing. Miroslav Fikejz (jednatel)
  • fixace zboží na paletách, fixace zboží, ekologická fixace zboží, PE pytle, polyetylenové pytle, protiskluzové proložky, protiskluzový nástřik, lepící body, lepíky, suché zipy, zajištění nákladu, balení zboží na palety, balení na palety, připevnění zboží na palety, zboží na paletě, PE pytle s protiskluzovou úpravou, pytle na palety, paletizační fólie, protiskluzové pytle, protiskluzové fólie, papírové proložky, protiskluzový papír, paletové proložky, proložky na palety, kartónové proložky, protiskluzové podložky pod/na palety, protiskluzové podložky pod náklad, proložky mezi zboží, protiskluzové podložky, kartónové podložky, stretch fólie, lock n pop, antislip, gelové lepící body, glue dots, lepící kolečka, samolepící body, gelové lepící tečky, samolepící suchý zip, našívací suchý zip, nalepovací suchý zip, oboustranný suchý zip, nehořlavý suchý zip, elastický suchý zip, antikorozní ochranné obaly, průmyslová lepidla, hot melt, tavná lepidla, akrylátová lepidla, disperzní lepidla, stabi
  • Dodáváme produkty, které pomáhají efektivně fixovat zboží na paletách a zároveň jsou i ekologické. 

    Nabízíme vám protiskluzový nástřik, který zabraňuje posuvu zboží po sobě, ale velice snadno umožňuje jeho odebrání z palety. Protiskluzové papírové proložky s povrchovou úpravou, která zabraňuje posuvu zboží po sobě. Speciální PE pytle s protiskluzovou úpravou, které zvyšují stabilitu palet a zabraňují vzájemnému posuvu na paletě. 

    Mezi naše další produkty patří průmyslová lepidla, lepicí body, suché zipy a speciální papíry.