Joštova realitní kancelář - JORK, spol. s r.o.

4.0
★★★★★
★★★★★
(10)
Sladkovského 433, 530 02 Pardubice Bezdlužná Ověřená firma

Naše realitní kancelář zajišťuje prodej bytů, prodej rodinných domů, rekreačních objektů, komerčních prostor i prodej pozemků. Provádíme znalecké posudky a odhady nemovitostí pro všechny účely. Poskytujeme poradenství s nemovitostmi.

Recenze

4.0
★★★★★
★★★★★
10 Google recenzí
15051226 ARES
DIČ CZ15051226
Vznik 1991
Telefony 466 616 780
Mobily 608 245 110
Sociální sítě facebook.com
Radka Podvolecká Joštová (výkonná ředitelka)
Ing. Jan Jošt (jednatel)
  • realitní kanceláře, Joštová realitní kancelář, JORK, reality na pardubicku, prodej bytu, pronájem bytu, prodej RD, prodej rodinných domů, pronájem RD, pronájem rodinných domů, prodej pozemku, pronájem pozemku, pronájem komerčních prostor, prodej komerčních prostor, rekreační objekty, prodej garáží, nemovitosti, dražby nemovitostí, odhady nemovitostí, převody, úvěry, daňová přiznání k nemovitostem, poradenství s nemovitostmi, zajištění smlouvy k nemovitostem, odhady pro hypotéky, byt 1+1, byt 2+1, byt 3+1, oceňování nemovitostí
  • Poskytujeme vám profesionální realitní služby více než 30 let. 

    Realizujeme prodeje i nákupy nemovitostí, provádíme odhady a znalecké posudky pro účely dědictví, převody, hypotéky, úvěry, soudní jednání a zajišťujeme aukce a dražby. Naše firma je nejstarším dražebníkem na Pardubicku.

    Mezi naše další služby patří zajištění smluv k nemovitostem (kupní, darovací, směnné...), oceňování nemovitostí, poskytování odborných rad k dani z nemovitostí a nabytí nemovitostí a poradenství s problémovými nemovitostmi.