INTERFOTO

4.5
★★★★★
★★★★★
(120)
Sladkovského 422, 530 02 Pardubice - Zelené předměstí

Děkujeme, že jste zavítali na naše stránky ať již Vás k tomu vedl zájem o naši firmu, nebo o fotografování jako takové – vážíme si obojího. Společnost INTERFOTO vznikla začátkem roku 1991 v Pardubicích a zahájila svoji činnost v oblasti prodeje fotografické techniky, videotechniky a veškerého příslušenství pro profesionální i amatérské fotografy.

V dubnu roku 2008 rozšířila společnost INTERFOTO své portfólium o nabídku fotografických služeb pomocí nejmodernějších techlonogií. Naše služby zahrnují zpracování a zhotovení fotografií, fotoknih či kalendářů, výrobu originálních dárků s foto potiskem nebo velkoformátový tisk či fototisk na plátno. K dispozici pro Vás je i kompletně vybavený ateliér, kde fotografujeme na objednávku každý den, nebo můžete využít možnosti pronájmu ateliéru pro soukromé účely. Kompletní nabídku naleznete na stránce Služby.

Jako jednu z moderních forem prodeje provozuje naše společnost internetový obchod (e-shop), který prošel v roce 2014 kompletní modernizací, a v jehož prostředí se právě nacházíte. Díky této formě prodeje jsme Vám schopni nabídnout výrazně širší sortiment produktů než pouhým prodejem v kamenné provozovně. Využití e-shopu Vám umožní pohodlný nákup z „tepla“ domova a neztratíte přitom jistotu kamenného obchodu.

Našim cílem je poskytovat kompletní zázemí pro amatérské i profesionální fotografy. Rádi Vás přivítáme v naší kamenné prodejně, poradíme Vám s výběrem fototechniky a poskytneme Vám kvalitní a profesionální služby.
S případnými dotazy nás neváhejte kontaktovat.

Recenze

4.5
★★★★★
★★★★★
120 Google recenzí
09667750 ARES
DIČ CZ8804173631
Vznik 1991
Mobily 605 960 877
Sociální sítě facebook.com
Bc. Jan Zamazal (jednatel)
  • Fotoaparáty, Videokamery, Digitální kompakty, Digitální bezzrcadlovky, Digitální zrcadlovky, Objektivy, Digitální videokamery, Paměťové karty, Brašny, pouzdra, batohy, Stativy, Blesky, osvětlení, Dalekohledy, Divadelní kukátka, Monokulární dalekohledy, Binokulární dalekohledy, Hvězdářské dalekohledy, Audiozáznamníky, Tiskárny, Analogová fotografie, Olympus, Canon, Nikon, Průkazová fotografie, Ateliérová fotografie, Fotodárky,