LNĚNIČKA, s.r.o.

Zabýváme se zakázkovou kovovýrobou, zpracováním nerezu a výrobou z nerezu a dalších ušlechtilých ocelí. Specializujeme se na výrobu náhradních dílů pro kolejová vozidla, komponentů pro dětská hřiště a technologií pro potravinářský průmysl. Disponujeme technologiemi pro obrábění, sváření, ohýbání a dělení materiálu.

25956060 ARES
DIČ CZ25956060
Vznik 2001
Mobily 775 892 309
Stanislav Lněnička (jednatel)
  • Lněnička, Lněnička s.r.o., Lněnička kontakt, zakázková kovovýroba, zakázková výroba, výroba z nerezu, náhradní díly pro kolejová vozidla, komponenty pro dětská hřiště a parky, výroba a vývoj technologií pro potravinářský průmysl, výrobu nerezových zábradlí, výroba nerezových schodišť, Schodiště, zábradlí, kovovýroba, zpracování nerezu, zpracování hliníku, zpracování barevných kovů, potravinářské stroje, pekařské stroje, cukrářské stroje, sváření, svařování, obrábění, strojní obrábění, sváření dle norem ČSN EN 15085-2 CL1, výroba atypických výrobků, výroba ocelových konstrukcí, dělení materiálu, ohýbání, ohýbání plechů, tvarování plechů, ohýbání profilů, tvarování profilů, ohýbání trubek, tvarování trubek
  • Naše společnost působí v oblasti zakázkové kovovýroby, výroby z nerezu a dalších ušlechtilých ocelí více než 12 let. Zaměřujeme se zejména na výrobu náhradních dílů pro kolejová vozidla, komponentů pro dětská hřiště a parky a na výrobu, vývoj a montáž technologií pro potravinářské, pekařské a cukrářské provozy.

    V oblasti zakázkové kovovýroby se zaměřujeme na výrobu nerezových zábradlí a schodišť a výrobu atypických výrobků. Na zakázku vyrábíme z ušlechtilých ocelí, slitin hliníku a barevných kovů.