AMAKO, spol. s r.o.

5.0
★★★★★
★★★★★
(2)
Havlíčkova 1023, 538 03 Heřmanův Městec Bezdlužná Ověřená firma

V AMAKO se specializujeme na výrobu a prodej ocelových stožárů a výložníků pro široké použití. U nás zakoupíte stožáry pro dopravní signalizaci, stožáry pro veřejné osvětlení, železniční stožáry a mnoho dalších produktů. Na přání pro vás vyrobíme i atypické stožáry.

Recenze

5.0
★★★★★
★★★★★
2 Google recenzí
64827224 ARES
DIČ CZ64827224
Vznik 1995
Telefony 469 695 869
Sociální sítě facebook.com
Zdeněk Novák (jednatel)
Jaroslav Březovič (obchodní ředitel)
Bc. Martin Ženíšek (obchodní zástupce)
  • AMAKO, stožáry, výroba stožárů, prodej stožárů, stožáry z ocelových trubek, ocelové stožáry, železniční stožáry, výložníky pro veřejné osvětlení, sloupky pro dopravní značky, ocelové konstrukce, stožáry pro veřejné osvětlení, bezpaticové stožáry, sadové stožáry, silniční stožáry, dálniční stožáry, přechodové stožáry, kuželové stožáry, dekorativní stožáry, železniční stožáry, osvětlovací věže, vlajkové stožáry, reklamní stožáry, kamerové stožáry, paticové stožáry, speciální stožáry, anténní stožáry, bleskosvody, hromosvody, stožáry pro větrné elektrárny, trakční stožáry, stožáry pro sportoviště, výložníky, držák reflektorů, výložník koncový, výložník obloukový, výložník rovný, výložník sadový, stožáry pro dopravní signalizaci, chodecký stožár, sloupek ručního řízení, výložníkový stožár, atypický stožár
  • Zabýváme se výrobou a prodejem ocelových stožárů a výložníků pro široké použití. Jsme největším výrobcem stožárů pro osvětlení v České republice. Nabízíme vám bezpaticové stožáry (sadové, silniční, dálniční, přechodové, kuželové, dekorativní, železniční, vlajkové, reklamní, kamerové, osvětlovací věže), paticové stožáry (sadové, silniční) a speciální stožáry (anténní, bleskosvody, pro větrné elektrárny, trakční, pro sportoviště).  Jsme schopni vyrobit i jakýkoliv atypický stožár podle vašich představ. Vaši objednávku doručíme vlastní autodopravou.