KAD, spol. s r.o. Krkonošská automobilová doprava Vrchlabí

3.7
★★★★★
★★★★★
(57)
Vápenická 475, 543 01 Vrchlabí Bezdlužná Ověřená firma

Poskytujeme pravidelnou i nepravidelnou autobusovou dopravu. Provozujeme MHD Vrchlabí a zajišťujeme příměstské linky i dálkové linky, např. linky Praha-Krkonoše. Dále zajišťujeme zájezdovou dopravu pro cestovní kanceláře, školy atd. Poskytujeme služby autoservisu a měření emisí.

Recenze

3.7
★★★★★
★★★★★
57 Google recenzí
49812947 ARES
DIČ CZ49812947
Vznik 1993
Weby www.kad.cz
Telefony 499 628 988
Bc. Ondřej Machačka (ředitel)
  • autobusová doprava, doprava, přeprava osob, MHD Vrchlabí, MHD, veřejná autobusová doprava, zájezdová autobusová doprava, příměstské linky, dálkové linky, linky Praha–Krkonoše, sezónní turistické linky, cyklobusy, skibusy, autoservis, servis nákladních vozidel, prodej náhradních dílů, prodej olejů, pneuservis, prodej pneu, Adblue, plnění klimatizací, stanice měření emisí, měření emisí, prodej PHM, prodej motorové nafty
  • Zabýváme se autobusovou dopravou jak pravidelnou, tak i nepravidelnou. V rámci pravidelné autobusové dopravy zajišťujeme dopravní obslužnost v regionu Vrchlabí, Špindlerův Mlýn, Trutnov, Dvůr Králové, Pec pod Sněžkou, Strážné, Benecko a Jilemnice.

    Zajišťujeme nejen příměstské linky, ale i dálkové linky. Provozujeme MHD na území města Vrchlabí

    V oblasti nepravidelné autobusové dopravy zajišťujeme zájezdovou dopravu – pro cestovní kanceláře, školy sportovní oddíly apod. 

    K činnostem naší společnosti dále patří provoz skibusů a cyklobusů, provoz autoservisu a pneuservisu, měření emisí a prodej PHM