JIROUT & ŘÍHA s.r.o.

5.0
★★★★★
★★★★★
(3)
Langrova 456, 530 02 Lázně Bohdaneč Ověřená firma

Zabýváme se řezáním a vrtáním stavebních materiálů. Při práci využíváme moderní diamantovou techniku. Provádíme podřezávání a izolace zdiva, jádrové vrtání, stěnové řezání dveří a železobetonu, broušení a řezání betonu a renovace diamantových korunek.

Recenze

5.0
★★★★★
★★★★★
3 Google recenzí
64788661 ARES
DIČ CZ64788661
Vznik 1992
Aleš Říha (majitel)
Radomil Bureš
  • vrtání, řezání, izolace vlhkého zdiva, podřezávání zdiva, hydroizolace zdiva, řezání a vrtání stavebních konstrukcí, diamantové řezání asfaltů a betonů, vrtání otvorů, broušení podlah, podřezávání vlhkého zdiva, podřezávání zdiva, izolace zdiva, diamantové vrtání betonu, diamantové řezání dveří, vyřezávání dveřních otvorů v panelových domech, diamantové řezání, diamantové vrtání, jádrové vrtání, stěnové řezní, stěnové řezání dveří, řezání železobetonu, broušení betonu, řezání betonu, renovace diamantových korunek
  • Naše firma se zabývá specializovanými službami ve stavebnictví se zaměřením na diamantové řezání a vrtání stavebních materiálů, podřezávání a izolace vlhkého zdiva.

    Mezi naše služby patří podřezávání a izolace vlhkého zdiva, jádrové vrtání, stěnové řezání dveří a železobetonu, broušení a řezání betonu a renovace diamantových korunek.

    Na českém trhu působíme více než 30 let. Klademe důraz na individuální přístup k zákazníkovi a garantujeme dobře odvedenou práci.