Základní škola, Hradec Králové - Pouchov, K Sokolovně 452

Naše základní škola se nachází v klidném prostředí na okraji Hradce Králové. V některých třídách využíváme prvky výukového programu Začít spolu. Součástí školy je školní družina, školní jídelna a venkovní hřiště s tenisovými kurty. Žákům nabízíme celou řadu zájmových kroužků a dramatickou výchovu.

62693123 ARES
DIČ CZ62693123
Vznik 1995
Telefony 495 212 121
Mgr. Jiří Otčenášek (ředitel)
Mgr. Vendulka Silvarová (zástupce ředitele)
  • základní škola Pouchov Hradec Králové, základní škola Pouchov, základní škola Hradec Králové, kontakty, školní družina, školní jídelna, jídelníček, rozvrh hodin, zájmové kroužky, kroužky, třídní aktivity, fotogalerie, informace pro rodiče, základní školy, ZŠ, školy, Začít spolu, projekt Začít spolu, školní projekt, dramatická výchova, dramaťák, divadelní kroužek, dramatická výchova, Východní Čechy, Královehradecký kraj
  • Provozujeme základní školu se školní družinou, školní jídelnou, zahradou, tělocvičnou s posilovnou a venkovním hřištěm s tenisovými kurty. Budova školy je rozdělena na 1. stupeň, 2. stupeň, školní jídelnu a tělocvičnu s posilovnou.

    Pro žáky organizujeme kurzy plavání, bruslení, lyžařský výcvik, olympiády a mnoho dalšího.

    Žáci 1. až 5. tříd mohou navštěvovat školní družinu. Pro žáky 2. stupně provozujeme školní klub

    Nabízíme širokou škálu zájmových kroužků – chovatelský kroužek, keramika, vědecké pokusy, angličtina, francouzština atd.