REHAMEDICA Žacléř, a.s.

Nestátní zdravotnické zařízení poskytující klientům profesionální komplexní služby v oblasti rehabilitace.

27550176 ARES
Vznik 2008
Telefony 499 878 515
Bc. Eva Pavlová, DiS. (provozní manager)
  • rehabilitace, rehabilitační programy, péče o zdraví, léčebné procedury, kineziologie, uhličitá terapie, rašelina, rekondiční pobyty, pečovatelská služba,
  • Jsme společnost, která se specializuje na rehabilitaci a péči o zdraví. Naše firma byla založena v roce 2008 a od té doby jsme se stali důvěryhodným partnerem pro mnoho lidí v obci Žacléř a okolí.

    Naše rehabilitační programy jsou navrženy tak, aby pomohly lidem s různými zdravotními problémy. Nabízíme širokou škálu léčebných procedur, včetně kineziologie, uhličité terapie a rašeliny. Tyto procedury jsou navrženy tak, aby pomohly lidem zlepšit své zdraví a zlepšit svůj životní styl.

    Kromě rehabilitace nabízíme také rekondiční pobyty, které jsou navrženy tak, aby pomohly lidem získat zpět svou sílu a energii. Tyto pobyty jsou ideální pro lidi, kteří se zotavují po operaci nebo pro ty, kteří potřebují odpočinout od každodenního stresu.

    Naše pečovatelská služba je navržena tak, aby pomohla lidem, kteří potřebují pomoc s každodenními úkoly. Naši pečovatelé jsou vyškoleni tak, aby poskytovali péči s respektem a důstojností.

    Jsme hrdí na to, že můžeme pomoci lidem v obci Žacléř a okolí zlepšit své zdraví a kvalitu života. Pokud hledáte spolehlivého partnera pro rehabilitaci a péči o zdraví, obraťte se na nás.