EKVITA, spol. s r.o.

5.0
★★★★★
★★★★★
(2)
Náchodská 6, 541 03 Trutnov Ověřená firma

Jsme strojírenská firma, která se zabývá vysoce přesným CNC obráběním. Nabízíme vám CNC soustružení, CNC frézování a CNC broušení. Na zakázku obrábíme všechny běžně dostupné materiály od jednotek kusů po tisícové série.

Recenze

5.0
★★★★★
★★★★★
1 Google recenzí
5.0
★★★★★
★★★★★
1 Firmy.cz recenzí
15039625 ARES
DIČ CZ15039625
Vznik 1991
Telefony 499 859 640
Ing. Miloš Doležal (ředitel společnosti, jednatel)
Ing. Ondřej Doležal (obchodní a marketingový ředitel)
  • CNC obrábění, 5ti osé obrábění, CNC soustružení, CNC frézování, výroba převodovek pro zahradní techniku, CNC výroba, CNC kovoobrábění, CNC obrábění hliníku, CNC Bearbeitung, CNC machining, CNC Fräsen, CNC drehen, skartovací stroje, CNC horizontální centrum, 5-Achs Horizontale Bearbeitungszentren, horizontal 5-Axis machining center, zakázkové CNC obrábění, kovovýroba, výroba průmyslových strojů, výroba textilních strojů, výroba zemědělských strojů, výroba převodovek, řezací válce pro skartovací stroje, skartovací stroje, výroba skartovacích strojů, montáž skartovacích strojů, převodovky, výroba převodovek, zahradní stroje, kultivátory, zametače, nosiče nářadí, sekací stroje, hydraulické připojovací desky, komponenty pro stroje recyklující plasty, ozubená kola, hřídele, příruby, hliníkové profily, hliníkové odlitky, CNC milling
  • Specializujeme se na přesné obrábění na CNC strojích od soustružení, frézování až po broušení. Jsme držiteli certifikátu ISO 9001:2015.

    Obrábíme všechny běžně dostupné materiály – ocel, hliník, litiny, nerez a plast. Na zakázku vyrábíme díly od jednotek kusů po tisícové série. Zajistíme pro vás i následnou montáž strojů, nebo jejich komponentů.

    V EKVITA, spol. s r.o. se zaměřujeme na i výrobu průmyslových strojů a jejich dílů, součástí textilních strojů, nejrůznějších typů převodovek a zemědělských strojů.