ATOMSTEEL s.r.o.

4.7
★★★★★
★★★★★
(3)
Hálkova 1577/1, 568 02 Svitavy Bezdlužná Ověřená firma

Hledáte spolehlivého prodejce hutních materiálů? V ATOMSTEEL jsme tu pro vás. Hutní materiály pro vás zajistíme v různých rozměrech a doručíme vlastní dopravou. Kromě prodeje hutních materiálů se zabýváme i zakázkovou kovovýrobou a zinkováním. Veškeré kontakty najdete na našem webu.

Recenze

5.0
★★★★★
★★★★★
2 Google recenzí
4.0
★★★★★
★★★★★
1 Firmy.cz recenzí
27476545 ARES
DIČ CZ27476545
Vznik 2005
Telefony 461 535 270
Ing. Bedřich Jandl (jednatel)
Ing. Pavel Jandl
  • prodej hutních materiálů, prodej stavebních materiálů, hutní materiály, stavební materiály, kovovýroba, zakázková kovovýroba, betonářská ocel, kruhová ocel, čtvercová ocel, jäkl profily, nosníky, profily, podlahové rošty, pojezdové brány, polykarbonáty, sklolamináty, plechy ploché, plochá ocel, široká ocel, ploty, pletiva, pracovní pomůcky, řezné kotouče, brusné kotouče, spojovací materiál, střešní systémy, svařované sítě, svářecí potřeby, trubky, zámečnická výroba, svařování, výroba armovací výztuže, ohýbání armovací výztuže, ohýbání betonářské výztuže, stříhání plechu, ohýbání plechu, dělení materiálu, obrábění kovů, zinkování, žárové zinkování
  • Zabýváme se prodejem hutních a stavebních materiálů, zakázkovou kovovýrobou, ohýbáním betonářské výztuže a zinkováním. Máme širokou nabídku kvalitních hutních a stavebních materiálů a stále plné sklady. S výběrem vám rádi poradíme. Samozřejmou součástí našich služeb je zpracování na míru.

    Na trhu hutních materiálů působíme už od roku 1990 a od roku 2013 se řídíme zásadami TQM. Fungujeme na zakázkovém principu a uděláme vše pro to, aby náš výrobek ladil s vaší představou.

    Objednávku vám dovezeme vlastní dopravou. Navštivte nás ve Svitavách nebo v Koclířově.